Mitt yndlingsdyr

Kanskje ikke noe morsomt tema.
Men alle har jo et yndlingsdyr.
Men mitt er kanskje litt unormalt
Vet ikke, syns dere det?


Jeg Elsker Isbjørner!
Og skal faktisk ta tattovering av en isbjørn, etter jeg har fått ungen.Og en ting jeg SKAL gjøre før jeg dør er og se en isbjørn i virkeligheten.
Og har veldig lyst til og ta på en, men det forblir vel bare en drøm...


Hva er ditt yndlingsdyr?

10 kommentarer

<3 Martin tk

09.feb.2010 kl.21:41
Fin blogg du har da! :)

Whoot - den hypre gutten!

09.feb.2010 kl.21:45
søt da!:D

NYTT INNLEGG PÅ BLOGGEN MIN NÅ!!

dette her er ikke noe reklamering jeg vil oppnå! bare for å ha det klart. Men det er en liten ting jeg syns er litt urettferdig anngåene blogg.no, og det har jeg skrivd på bloggen. Da kan du sjekke det og si hva du syns også kan jeg kanskje gå med det til blogg og si hva folk syns! HA EN FORTSATT FIN DAG!

Silje Lien

09.feb.2010 kl.21:45
Hei! Beklager at dette ikke er relatert til det du skriver om, men jeg har fått en utfordring på bloggen min som jeg gjerne vil gi videre til deg. Den går ut på å skrive 10 ting du vil gjøre før du dør:) Håper selvfølgelig at du tar utfordringen, og gi meg gjerne beskjed om du gjør det. Så kommer jeg og ser på innlegget ditt:D

* I r l i n *

09.feb.2010 kl.21:47
Hei! :D Jeg beklager at dette er litt upassende men jeg ville bare gi deg en utfordring som jeg fikk. Nemlig å skrive et innlegg med overskriften "et innblikk i drømmen" - du bestemmer selv om hva det skal handle om. Kanskje en rar drøm du har hatt? Eller et drømmeparadis du ønsker å oppleve? Kanskje noe tøy du drømmer om, eller andre ting du drømmer om? :) DU bestemmer selv, inkluder et bilde og deretter inviter andre til å ta samme utfordring :) Hvis ikke; ha en flott kveld og stå på med blogging! :D

monicagorex3

09.feb.2010 kl.21:48
Mitt favoritt dyr er faktisk panda :)

Agnethe og Josefine

09.feb.2010 kl.21:54
Fin blogg !

Ta en titt inomm www.Picturezzz.blogg.no blir glad om du legger igjen en kommentar (:

John Richard

09.feb.2010 kl.22:19
Jeg er medlem i Isbjørnklubben (www.isbjornklubben.no), men har dessverre ikke vært på Svalbard og fått oppleve en i virkeligheten. Håper jeg får muligheten en gang.

Miriam Jakobsen

09.feb.2010 kl.22:43
Isbjørner er nydelige!

Jeg elsker hunder da, men jeg SKAL stryke en tiger når jeg får sjansen :D

John Richard

09.feb.2010 kl.22:48
Sv; Linda: Vel, det krever personlig oppmøte i lokalene i Hammerfest. Så får du medlemsskap (og medlemskort) samt ett diplom som bekrefter at du har vært der. Fikk også en isbjørn-pins. Det er veldig mange år siden jeg meldte meg inn der, så vet ikke om det er noe mer eller annerledes nå, enn da.

Isabel - fotograf og mamma

10.feb.2010 kl.01:21
Søtt :)

mitt yndlingsdyr er katt, men er hyperallergisk mot de, så kan bare titte på de på nettet. Hehe ^^

Skriv en ny kommentar

hits