Hva bruker du/dere?

Jeg har skikkelig tørr hud.
Og tror ikke kremen min funker så bra.
Jeg er tørr på henda og i ansiktet hele tiden.
Spesielt i ansiktet rett etter at jeg har dusja..

Så jeg lurer på om dere har noen gode krem som dere har prøvd selv, og vet funker?


Også smører jeg inn kroppen med kokos krem. for å slippe og få strekkmerker.
Og da brukere jeg denne:Den boksen i midten.

Noen som kan hjelpe meg ?
Jeg må ha en krem til ansiktet og henda.
Og en mot strekkmerker.
Og det er allid en + hvis de ikke er så dyre. :)

21 kommentarer

Vet ikke om noe som hjelper for strekkmerker, men den kokkus kremen er veldig god! Den shampooen ved siden av er den beste shampooen :)

hlj, en blogg av heidi'

11.feb.2010 kl.15:45
Vann tørker ut huden, og det gjør kulde også,

vent til sommeren! :p

Mamma For Lille Tallak Elias

11.feb.2010 kl.15:46
jeg bruker ansiktskremen fra sebamed.. til voksene da,, bruker også den sebamed serien for barn til lillegutt.. den kosetr 175 kr tror jeg på apoteket,, jeg er veldig fornøyd :)

Malin - mor i august! <3

11.feb.2010 kl.15:46
Eg er også tørr hele tiden, men eg tåler ingen produkter. Så

eg bruker spenol, å tro det eller ei den funker på meg :)

Line ¢¾

11.feb.2010 kl.15:48
Hei du !

Jeg har noen tips som kansje kan virke !

På henda kan du prøve og ta på potetmel på kvelden og så sover du med bomullshansker eller noe sånt og etter noen netter med det skal det da være ganske borte! det virker på meg for jeg har eksen/tørr hud i allbuekroken og da har gjør jeg det og det blir bra etter hvert !

Og ett annet tips til eksem er en krem som du får kjøpt på aboteket som heter : Lokobase er merket og kremen heter repair ... Den er veldig fet men virker fort !

Noen gode tips !

lykke til
Organisk og økologisk lotion og krem fra Eddabedda.com! Heilt supert. :-) Mine hender held seg mjuke og "fuktige" heile dagen, det samme med ansiktet :-)

NICOLINE S.

11.feb.2010 kl.15:51
Jeg bruker en krem fra Babor eller noe i ansiktet. Den funker fint :)

Stine <3

11.feb.2010 kl.15:52
Har hørt at A-creme fra apoteket er veldig god mot strekkmerker, Nivea som man får kjøpt på vanlig butikk har kjempe god ansiktskrem- i hvert fall til min hud. Har ikke tørre nok hender til å bry meg, så har dessverre ikke noen tips der.

Cecilie

11.feb.2010 kl.15:54
Jeg har en håndkrem fra Sans Soucis (tror d skrives sånn), og det selges på parfymerier. Veldig fornøyd med den! Husker ikke pris. Og så finnes det en krem som heter Zona, som selges på helsekostbutikker. Veldig bra merke, spesielt for de som har litt eksem og sånn. Koster litt da, rundt 260,-.

I ansiktet så har jeg tidligere brukt en krem fra REN SKincare, og det selger de på Cubus. Veldig fornøyd med den! Det samme med kroppslotionen! Nå så bruker jeg en krem fra Skin Fushion, kjøpt hos strawberrynet.com, og en krem fra lykkeligsomliten.no. Både REN og lykkeligsomliten har rene og fine produkter, hvis man er opptatt av hva de inneholder. :-)

Mot strekkmerker så har jeg ingen forslag. Men har nettopp kjøpt meg en olje fra Dr. Hauscka som jeg tester ut, og den skal være fin for strekkmerker. Så vi får se! :-)

may ellen

11.feb.2010 kl.15:56
a-derma avoine rehalba er knall god.. du får kjøpt den på apoteket.. den kan du bruke både på hender å i ansikt å på kroppen.. vet ikke hvordan den er mot strekkmerker, men den er kløe lindrene.
kjempe fin blogg du har :D

Ingvild - blir mamma i juni <3

11.feb.2010 kl.16:11
Hms, jeg bruker ikke kokosnøtt-kremen fra bodyshop mot strekkmerker, men jeg bruker den kakaobønne-kremen.. Ble fortalt at det er kakaobønnene som skal hjelpe mot strekkmerker? Skal kjøpe en babyolje som jeg skal bruke i dusjen også.

Sliter med tørr hud på hender og ansikt selv! A-Krem har jeg fått råd om, både om strekkmerker og tørr hud og litt av hvert, og tror den funker fint :)

Tina Babina

11.feb.2010 kl.16:20
Jeg syns den mango-kremen fra Body Shop er god, den er for tørr hud. Jeg sliter også litt med eksem om vinteren og da bruker jeg en krem fra apoteket som heter Exomega. Den er ikke like fet i konsistensen som Body Butteret, men den er dødsgod mot tørr og irritert hud ;)

Asta

11.feb.2010 kl.16:20
Stretch Mark Control fra Clarins er kjempe bra mot strekkmerker. Den fjerner strekkmerker også. Jeg hadde noen för jeg blei gravid og de er borte nå etter jeg begynte å bruke den kremen.

Her finner du mye fint og billig. www.strawberrynet.com

Men jeg tror de fleste fuktighetskremer hjelper om det ikke er mye parfyme som törker ut huden.
Jeg hadde ekstremt tørr hud i mange mnd pga. dårlige såper og vaskemidler til klær. Det endte opp med at jeg fikk så ekstrem kløe over flere mnd at jeg trodde jeg skulle havne på sinnsykehus. Byttet til Eucerin dusjolje og fuktighetskrem som jeg brukte hver dag. Det gikk et par uker og etter det er huden min helt perfekt igjen! Den er kjempe myk og jeg klør ikke lengre. ANBEFALES! På magen under graviditeten har jeg bare smørt den i et tykt lag på magen for å se om det hjelper. Alle myter om forebygging av strekkmerker er jo bare å glemme, de er genetiske og kommer hvis de kommer. Evnt er det beste å smøre huden fra innsiden med omega 3 og spise mat som styrker kolagenlagrene. Men jeg smører likevell tykt sonn i tilfelle det skulle funke, selv om det er umulig å få bekreftet.

Ellers har jeg hørt at den fra body shop skal vist hjelpe, hvis man velger å tro det.

Ingrid

11.feb.2010 kl.17:11
På apoteket har de sånn Dr.Greve produkter :) De er bra. Økologiske også!

Maiken Gundersen

11.feb.2010 kl.18:40
jeg bruker vaseline intensive care day cream i ansiktet :) jeg syntes den er veldig bra

tattoobaby

11.feb.2010 kl.18:43
jeg bruker håndkremen fra Dr Greve Pharma nå.. Utrolig god krem...

samme merke til strekkmerker.... vet aldri om de kommer eller ikke så jeg smører 2ganger om dagen med den

Isabel - fotograf og mamma

11.feb.2010 kl.18:46
Jeg bruker Apobase, og har brukt den de siste 16-17 årene :p

mammalinda

12.feb.2010 kl.01:06
Jeg bruker nivea på sånn "spray" flaske til ansiktet. den finnes i både dag og natt krem.. lukter super deilig og funker!! Får kjøpt den på hm, cubus og div.. Metall blå flasker :)

Mot strekkmerker bruker jeg Dr, Pharma strekkmerkekrem fra apoteket.. Litt dyr, men den funker fett.. Bruker oxo den grønne aloavera baby-olja etter dusjen.. den smører du på våt hud og så tørker du deg etterpå.. Har ikke fått ett eneste strekkmerke gjennom hele svangerskapet, og nå har jeg 6 dager igjen til termin:)... Jeg brukte sånn kakao butter fra body shop i starten, men liker bedre dr.pharma :).. Lykke til :)

Maria

12.feb.2010 kl.19:32
Som flere har nevnt; a-derma exomega (face and body), som man får kjøpt på apoteket er kjempebra! Den er dessuten svært allergivennlig og alt slikt. Hjelper på mine tørre flekker, i hvert fall.

Skriv en ny kommentar

hits