8Uker til termin/noen råd ?

Hei hei :)

I dag er det 8 uker igjen til termin.Jeg må si jeg gruer meg veldig til og føde.
Noen ganger når jeg ligger og sover så tenker jeg altfor mye på fødselen og hvor vondt det kanskje kommer til og gjøre.
og da blir jeg så dårlig at jeg står opp og sitter på kanten av senga og vugger. ( lener meg fram og tilbake, det hjelper for meg ) . Høres komisk ut, og ja det er det. Men det roer meg ned. Men jeg bare gleder meg til det er ferdig. Og i sommer så sitter jeg ut i det fine været og koser med jenta mi :)

Men kan ikke alle dere som har født eller skal føde se i innlegget mitt under dette. Trenger litt hjelp
til og komme i gang med "ønske brev" til jordmor. Vet ikke helt hva jeg skal ha med i det.


10 kommentarer

Hobbyanette

14.apr.2010 kl.15:09
Skulle ha hatt deg en behagelig gyngestol du :) Så kunne du ha lagt et tykt ullteppe over deg, og vugget deg selv i søvn ;) Så slipper du å tenke skumle tanker :)

~

14.apr.2010 kl.15:14
Hobbyanette: hehe. Ja hadde vært noe det :)

Stine!

14.apr.2010 kl.15:24
Stikk motsatt jeg, jeg gleder meg sånn til å føde tvillingene mine :)

Ble akutt KS men sønn min, så nå er jeg så glad for at jeg får føde!

Å rier er ikke så ille som mange skal ha det til! Jeg gikk med rier fra onsdag til fredag jeg, Leander kom ut 16:30 fredag ettermiddag, å jeg må bare få sagt at jeg kunne liggi med rier en uke jeg, du får et så sykt kick da det hele setter igang å jeg lover at du gruer deg til ingenting :)

Jeg har skrevet brev til sykehuset allerede jeg, skrev at jeg på liv og død ville føde, å hvem jeg ville ha med meg. Å at om det skulle bli KS igjen så vil jeg helst ha barnet ved meg nokså fort etterpå, å jeg vil være med på veiing og måling osv. Så skrev jeg at smertestillende hadde jeg ingen spesielle ønsker til, så dem fikk avgjøre det under fødselen å se an hva som er best for meg og barnet :)

om du har noen ønsker til mottakelsen, fødselen, tiden etterpå osv, så er det bare å skrive det ned :) bedre å skrive for mye enn for lite :) masse lykke til!

dthituvy

14.apr.2010 kl.15:48
fint.

Mette - Mamma'n til Ronja!

14.apr.2010 kl.15:54
Jeg og skal skrive ønskebrev, jeg skal skrive litt om meg selv, litt bakgrunn som er nyttig for de å vite, hva jeg kunne tenkt meg men at jeg er klar over at ting kan blir annerledes. Jeg kommer til å skrive om mine tanker og følelser angående fødselen, og tiden etter. Vil ha en følelse av at de kjenner meg litt før det hele starter, da føler jeg meg nok litt tryggere:)

FRKFRIDA.BLOGG.NO

14.apr.2010 kl.16:18
Arh, så herlig!
Jeg planla å skrive ønskebrev, men endte i styrtfødsel, så jordmora hadde aldri hatt sjans til å lese det uansett :p Fødselen er ikke noe å grue seg til :) Dette høres kanskje rart ut, men jeg vil heller føde enn å trekke visdomstann ;) *tannlegeskrekk deluxe, og en visdomstann som må ut...*

kuraikyo

14.apr.2010 kl.21:31
det kommer til å gå fantastisk! <3

♥ LivinLife

15.apr.2010 kl.15:26
den neste tiden kommer sikkert til å gå veldig fort!

Malin V.I - photography (:

15.apr.2010 kl.16:21
Aaaaw så koselig! :-)<3

Skriv en ny kommentar

hits