Hjemme fra sykehuset

Hei alle sammen.

Føler at formen min har snudd seg helt bare siste dagene. blir så sliten av ingenting. Og nå kan jeg absolutt ikke bøye meg ned for å ta på sokker engang. Det er auau. Det er masse liv i jenta mi om dagen. Hun har det godt tror jeg.
Gleder meg så mye til hun kommer.
Var ute og gikk tur med fia i stad. Skal prøve og gjøre det ganske ofte. Sånn annen hver dag. Som jeg har fått til nå i en uke ca. Men merker jeg har noen dager hvor jeg er skikkelig nedfor og tar meg nær av alt og tåler absolutt ingenting.
Må nesten le litt av meg selv. I natt hadde jeg også utrolig vondt og jeg sov egentlig ingenting i natt. Kunne ikke ligge på noen av sidene og hvertfall ikke på ryggen. dyna mellom beina eller under beina hjalp heller ikke. Til slutt la jeg hodet mitt oppå fia og brukte henne som pute, og det så ikke ut som det plaga ho, og da sovna jeg. Rart det der. Men sov ikke lenge før jeg sto opp igjen. Hadde veldig mensen smerter og kynnere, magen ble skikkelig hard og det pressa skikkelig der nede. Jeg måtte bare puste meg igjennom det, for JA det gjorde så vondt. Hadde sikkert ledd av meg selv hvis jeg hadde sett meg selv sitte der i mørket og gynge og puste skikkelig tungt. hahaha. Fikk litt rare blikk av fia noen ganger men hun er god og ha der da . hehe.


Og til overskriften . Søstra mi kom endelig hjem fra sykehuset i dag. Alt er så bra med lille prinsen og alle 3 egentlig. Kan ikke forklare hvor glad jeg er på hennes vegne. Bare er så glad for at alle har det bra og er friske. For det er det som er det viktigste når alt kommer til alt. Nå er det bare min tur snart. Og jeg både gruer meg og gleder meg. Men faen heller, klarer søstra mi det så klarer jeg det. Det trøster jeg meg med.  hehe.


Det mest spesielle av alt er at søstra mi fødte 29 april. Som er bursdagen til Henriette. For dere som lurer på hvem det er . Så er det henne jeg skriver om noen ganger. Som døde 18 juli i fjor.

5 kommentarer

Barbiejentene

01.mai.2010 kl.21:04
Lykke til : )
masse lykke til:)

Rikke the pooh

01.mai.2010 kl.23:04
lykke lykke til : D

Camilla & Johannes <3

02.mai.2010 kl.08:38
Gratulerer så mye som tante !

Lykke til med alt videre :D

mammalinda

02.mai.2010 kl.13:15
så morro og gå gravid med søsteren din da :) gratulerer :)

Skriv en ny kommentar

hits