Unge mødre ?

Nå i stad fikk jeg en mail fra unge mødre. Hun skrev at de hadde vært innom bloggen min.
Jeg pleier egentlig aldri og se på unge mødre. Syns de blir fremstilt på helt feil måte på tv.
Men det er jo opp til hver enkelt, men jeg takka fint nei :)

Er ikke så gira på og ha film "crew" hjemme hos meg som skal forfølge meg når jeg skal skifte bleie eller amme for den saks skyld. Nei takk :)Hva syns du om Unge mødre ?

12 kommentarer

rannveig

11.mai.2010 kl.20:42
Mange blir fremstilt på "Hei, jeg er en dum ung ungdom som burde gå på skolen men jeg ble gravid i fylla"-måten.. Det er ganske dumt for dems del.

:-) Ha en fin dag♥

Jannicheen

11.mai.2010 kl.20:43
Syntes også de fremstiller det helt feil på tv :o

Mamma til en liten prins

11.mai.2010 kl.20:43
jeg syntes det er gøy og se på det,, men ville aldri vært med på det selv

Camilla & Johannes <3

11.mai.2010 kl.20:44
jeg skjønner deg veldig godt at du ikke vil bli med på unge mødere. Jeg liker å se på det selv, men jeg kunne aldri ha tenkt meg å blitt med på det nei :). Men det er hver sine meninger ;)

Frknille

11.mai.2010 kl.20:52
De sendte mail til meg å :P

Lillivanilli - tenåringsmamma

11.mai.2010 kl.21:04
Jeg synes også de framstiller det på ganske feil måte. De tar kun med de negative sidene (i de fleste tilfeller, men ikke alle), bare på grunn av underholdningsverdien. Det er klart at eldre folk vil sitte å le av mødrene som framstilles som de fester dag ut og dag inn.

Jeg tviler på at de som blir med på unge mødre blir vist slik de egentlig er.

Synes det er bra du sa nei :-) man skal jo tross alt ha litt privatliv også, og det er jo i starten det er mest stress, så kanskje greit å bruke tida på å være samme med barnet istedet for å ha et crew på siden av seg hele tiden.

Elise og Maya Helen <3

11.mai.2010 kl.21:08
hørte at det var ei som var med på det programmet, men så mente de at hun var litt for kjedelig å ba henne si ifra om hun skulle på fest.. de ringte meg for en stund siden, men jeg trur virkelig ikke det ville vært noe for meg, bloggen er mye enklere, for da kan jeg formidle det budskapet jeg vil formidle uten noe bekymringer for redigeringer osv. :)

Nicole Diana

11.mai.2010 kl.21:18
du har det ja???

nei syns du bestemmer ke du vil sjøl, men eg sjøl ville ikkje ha gjort det, hadde ikkje hatt nåke privatliv vist eg hadde vist meg for alle i norge...

men lika å sjå på da.. syns d e intresant...

godt nåken stiller opp for å underholde meg framfor tven .. hehe
Jeg takker også nei, vet jo ikke hvordan de fremstiller meg på tv, og vil ikke at hele norge skal dømme meg som mor. Også ville de filme fødselen min og barseltiden, og det syntes jeg blir litt mye. Det er en tid man skal nyte som familie, ikke med et kameracrew etter deg. :)

mrs.Crowli

12.mai.2010 kl.00:37
Vet ikke helt.... Har ikke sett på. Føler ting på tv aldri er "ekte"... om du skjønner..
syner unge mødre er ganske bra jeg:) viser det kan være "tøfft" å bli mor:)

Mamma Leth'

13.mai.2010 kl.14:39
Jeg synes det er tøft at mange stiller opp der, men de fleste blir fremstilt som dårlig mor, bare slik at de skal få et show av det. Hvis man holder ungen sin rart EN gang, så får de selvfølgelig det klippet på tven. Hvis du skal på fest for første gang etter fødsel for å feire bursdag, når ungen din er 5 måneder, får de deg til å fremstå slik at du fester hver jævla helg.

Hvis du sier noe mindre smart, fordi du er i ammetåke, så skal de selvfølgelig ha med det også. De tar oftest bare med de verste øyeblikkene, og mange får ikke være med på unge mødre en gang, fordi de ikke fester (hørte rykte om at produsentene hadde sagt at "du får desverre ikke være med, men ring om du skal på fest eller noe").. Når man først SKAL på fest eller så, så filmer de jo også de aller fulleste menneskene f.eks, og slikt.

Jeg har ikke lyst til å la dem sette meg i dårlig lys, og la mange dømme meg for å være en dårlig mamma, når det kun er slik produsentene fremstiller meg.

Skriv en ny kommentar

hits