Helt ubeskrivelig følelse og få deg til verden

Hei dere!

Nå er det virkelig lenge siden jeg har blogga. Er veldig mye som har skjedd i det siste. Og som dere vet så har jeg jo fått en liten prinsesse. Endelig kom hun. Selvom jeg ble satt igang, så var det deilig og få det ferdig. Fødsels historien kan jeg skrive senere hvis noen vil høre den ?
Jeg er så utrolig takknemlig for at jenta mi er frisk og spiser bra og ikke minst er så rolig og avslappa som hun er. Vet jo aldri om det snur seg, men hittil har hun vært en engel. Hadde litt problemer med og amme henne i begynnelsen fordi jeg hadde så mye melk at puppene mine var harde som stein, så hun fikk ikke noe tak på brystvortene uansett hva jeg prøvde på. Så var svigermora mi snill og kjøpte pumpe til meg og etter at jeg fikk "tømt" meg så har det gått så smooth med og amme henne. Ikke har jeg såre brystvorter eller noe.

Fikk jo sånn opplæring på sykehuset om hvordan jeg kunne melke meg selv, og jeg prøvde og det bare kom sånne dråper. så jeg tenkte bare herregud er dette alt. Men når jeg kom hjem så satt jeg meg ned og øvde meg, og det bare spruter melk. Er litt fascinert av det, hehe. Kroppen er rar . men jeg har både nok melk og jenta mi sutter så bra, vi er bra team :) Så er glad for det!


Tiden etter at jeg fikk henne har gått veldig bra. Jeg fikk jo sånne herlige hemorider eller hva det heter. men jeg fikk krem og bedøvelses krem for det. Og nå er det borte, og takk gud for det. Nå kan jeg endelig sitte på ræva uten og få vondt. hehe.. kanskje ikke så delikat og høre, men syns bare det er litt morsomt at man kan få sånn.. Kaller det druer jeg. hahaha. Også er jeg endelig ikke flau over hva jeg veier lenger, det har jeg alltid vært. Men jeg har det så bra med meg selv nå. Jeg veide 80,3 kg dagen jeg føda henne. Og nå i dag er jeg helt nede i 58 kg. Jeg veide 74 kg før jeg ble gravid. Så jeg er veldig fornøyd :)


Jeg syns det er så herlig og være mamma, bare tanken på at jeg har en egen datter og at hun er min og joakim sin.

Jeg kan ligge og nusse og klemme på henne hele dagen. Og jeg kan bare si med engang at jeg har stor respekt for alle kvinner der ute i verden som har føda mer enn 1 gang. For jeg hadde ikke verdens letteste fødsel. Og bare tanken på og gjøre det engang til er helt utelukket. Kanskje om noen år. Men ja dere skjønner hva jeg mener. Stor respekt til dere :)
Bildene er tatt fra sykehuset. Vi er veldig stolte av jenta vår <3

10 kommentarer

JULIE

18.jun.2010 kl.00:14
nydlige bilder :D gratulerer :D

Susanne

18.jun.2010 kl.00:28
Fødselshistorie hadde vært supert! :) Kan du kanskje legge ut før og etter bilde? :)

cathanyb

18.jun.2010 kl.00:36
Hun er nydelig :D :D

grattis med jenta <3

Endelig kom ho<3

Fine bilder :D

jeg har selv hatt hemorider , å det ER FAEN MEG VONDT !!!

fikk masse plager etter det fra fødsel , å det går ikke ordentlig bort...

det sier leger å sånn.. man kan bare pleie de da.

treg mage å de er der igjen ...

Gutten min er alt straks 11 måneder :O

kan jo tenke deg tiden flyr =P

Jeg hadde en fødsel på 3 timer fra start til slutt , og fødte uten smertestillende =)

å jeg vil føde igjen , og ha fler barn :p

Spitsy - Tobarnsmor ♥

18.jun.2010 kl.00:38
Nydelig lita jente du har ! :D

Vil gjerne høre fødsels historien din :)

Eg syns ikke å føde er noe problem, og gjør det gjerne igjen :) Men, nå har eg hatt egentlig veldig lette fødsler :)

mrs.Crowli

18.jun.2010 kl.01:04
Så herlig! Gratulerer kjempemasse til dere!!! Vi venter fortsatt i spenning, men hverdag som går er en dag nærmere. Ønsker dere lykke til og håper dere får en fantastisk tid fremover selv om ikke alt er like enkelt :D
Så utrolig vakker! Akkurat under fødselen så ville jeg aldri føde igjen. Men nå har jeg ikke no imot det :p Fra første rie til ho var ute så tok det under 3 timer da. Så er spent på neste fødsel! :p Legg gjerne ut fødselshistorie!

Lisa - Min hverdag og mye mer..

18.jun.2010 kl.10:08
så fine bilder :-D Lykke til videre!

18.jun.2010 kl.10:14
Fine bilder! Jenta deres er kjempe søt :) Hadde vært supert med fødselshistorie! :D Lykke til videre!

novemberbaby09

18.jun.2010 kl.10:56
nææææh så skjønn :D

Gratulerer så mye med lille prinsessa :)

Sånn som meg du da jo :P Jeg veide godt over 70 før jeg ble gravid, og nå er jeg nede i 55 :P Og er 174 cm så er vel litt undervektig men men :P

Har prinsessa di fått navn foressten?:)

Heidi :)

19.jun.2010 kl.11:48
Jenta deres er helt nydelig, Linda^^ Gratuler så mye!:) Så bra alt går fint:) Håper på å få se deg og den lille jenta snart:)

Skriv en ny kommentar

hits