Nekter og sove

Hei :)

Tror jeg kommer til og spørre på helsestasjon ang elektrisk pumpe, så slipper jeg og kjøpe. billigste pumpa jeg fant kosta 1000 kr.

I morra skal vi reise til pappa, det skal bli godt og komme seg ut litt og gjøre noe annet. Er alltid koselig og være hos pappa og han savner barnebarnet sitt veldig. hehe. Så er det meldt varmt og fint vær neste dagene så det er jo bare bra. Stakkars jenta mi blir så sippete i varmen. må nesten bare la henne gå rundt i bleie. Ikke akkurat "gå" rundt, for det klarer hun ikke enda. Men dere skjønner hva jeg mener :)
I natt gikk det ganske greit og legge ho. Ga henne mat klokka 12 og da sovna hun til 04, så opp igjen halv 8, også opp igjen 11. Så tok jeg henne oppi senga mi og der sovna hun sammen med meg til klokka 1. Men nå er klokka 21.15 og hun har ikke sovet noen ting i dag. og hun nekter og sove, jeg har gitt henne så mye mat i dag og latt henne rape osv.
men hun nekter og sove. Men hadde hun vært trøtt så hadde hun sovna, så det tar jeg ikke så tungt. Da bare sover hun godt i natt :)

mente ikke at jeg gir henne flaske hele tiden på forrige innlegg, bare vil pumpe meg før natta kommer sånn at jeg kan gi henne flaske på natta når hun står opp, grunnen til det er fordi hun våkner så ofte hvis hun får pupp på natta for hun har ikke drikki seg mett, men hvis jeg har flaske så har jeg mer oversikt over hva hun får i seg. :) hun får masse pupp hele tiden, og er helt gærn etter den, så hun bytter ikke ut flaska mot puppen tror jeg. Har jo gått bra en stund nå så :)


En veldig stolt bestefar :)
og en stolt pappa :)

3 kommentarer

Mamma til en liten prins

07.jul.2010 kl.21:33
søte bilder :)

<3 XFLWRPWR - Fashion & photo

07.jul.2010 kl.21:41
Så søt ;D

hadeeee

07.jul.2010 kl.23:08
awww <3

Skriv en ny kommentar

hits