Enkle løsninger ? Du finner det hos smartere hverdag.

Smartere hverdag er et firma som drives av to brødre med navnene Baswar og Aiman Petterson. Dette firma har utrolig mye utvalg av produkter som kan gjøre ting enklere for deg i hverdagen.
Er du en person som lett roter bort nøklene dine og bruker mye tid på og lete etter de, for å slippe letinget og alltid ha kontroll på nøklene syns jeg du skal teste denne nøkkel finneren!
 Eller fryser du mye på vintern og syns det er slitsomt og drasse rundt med teppet som detter av deg hele tiden ?
Da tror jeg dette smart pleddet kan være noe for deg.. Smartere hverdag har utrolig mye utvalg av produkter som kanskje du trenger, men ikke tror finnes ? Man kan bli ganske overrasket av og se på siden deres, for det er tillomed produkter jeg ikke visste fantes. Alt fra jordbærkutter til smarte isbitløsninger, luktfjerner og mye mer. Anbefaler dere og ta en titt.

Selv venter jeg denne salatslyngen i posten. For jeg hater og stå og vaske salaten og pluss at man kommer ikke inn over alt. Og dette produktet gjør det for deg. du putter salaten oppi og den vasker salaten for deg, samtidig som vanner samler seg nederst i bollen som du bare kan tømme etterpå. Smart ? ja, det syns jeg :) Kan også brukes som serveringsbolle :)
Én kommentar

Ann Sissel Fornes

09.jul.2010 kl.22:49
Hmm, ganske smart!

Ha en super fredagskveld:-D

Skriv en ny kommentar

hits