Våre rutiner

Jeg prøver jo og begynne sånn smått og smått og få noen rutiner. Har hvertfall klart og gjøre så hun sover når det er natta og er våken når det er dag. Så det er jo bra.
Prøver og få lagt henne mellom 22-24 på kvelden, så er hun oppe igjen ca 04.30 - 05.00. Da gir jeg henne mat, både pupp og morsmelk på flaske som jeg har melka ut selv. Og hun kan få i seg helt opp til 200 - 240 ml ved hvert måltid. Syns det er veldig greit og få gitt henne flaske ved siden av puppen for da vet jeg sånn ca hvor mye hun får i seg.

Jeg bruker god tid på og gi henne mat, bytter alltid bleie hver gang hun våkner. Og da bytter jeg bleie først, sånn at jeg ikke skal "vekke" henne når hun har spist ferdig. For hun er alltid så trøtt når hun er ferdig med og spise. Da er det greit og bare la henne rape også legge henne, så sovner hun med engang.

Hun sovner igjen sånn ca 05.30. Og sover til 09.30. Kan jo alltid variere litt med noen minutter. Men jeg skriver bare sånn ca. Alle dager er jo ikke helt like.

Da gir jeg henne mat igjen og bytter bleie, også hender det noen ganger at hun sovner igjen etter jeg har gitt henne mat, men noen ganger er hun våken, så da står vi opp. Men hvis hun sovner igjen så er hun våken igjen ca 12.00.

Da står vi opp og jeg steller henne litt og tar på henne klær. Så koser vi, eller ser på tv. noen ganger triller vi tur med vogna.

Som regel så sover hun nesten ingenting på dagen. Hvis hun sovner så er det et sted mellom 18-20. Og da lar jeg henne sove ca 2-3 timer. Og jeg prøver og la det gå hvertfall 2 - 3 timer mellom hvert måltid. Og hun spiser helt opp til 200-240 ml hver gang.
Også bader jeg henne annenhver dag :)

Hvordan er dine rutiner ?

4 kommentarer

Iselin

18.jul.2010 kl.01:56
Shiit, 200 - 240 ml :-o På morsmelkerstatningboksen står det at unga på Elias sin alder (snart 3 mnd) skal ha 100 - 160, om eg ikkje huska heeilt feil. Elias drikke en sjelden gang opptil 210 - 220, men vanligvis 150 - 180 :p Så det er litt av en storspiser du har, hehe :-D Kjempeflott med unga som ete mykje! :-)

Camilla - mamma til Eyla <3

18.jul.2010 kl.13:42
Jeg gleder meg til å prøve å lage rutiner når prinsessa er kommen til verden :)

Linda - Juni Mamma <3

18.jul.2010 kl.14:25
Iselin: Haha. Ja jeg vet. hun spiser veldig mye. Varierer jo litt noen ganger. Men jeg syns det er bedre og ha litt over 200 ml i flaska hennes. og hvis hun ikke orker alt, så er det litt igjen. Istedet for at det er for lite. Er noen ganger hun ikke orker alt da :) men ja, deyt syns på henne at hun spiser mye for å si det sånn :) hehe

Therese - mamma til Simone 15mnd

20.jul.2010 kl.14:12
Så deilig å ha fått så stabile rutiner! Vi har noen lignende rutiner som dere faktisk, når det gjelder leggetid og mating osv, men det fungerer sånn ca annenhver natt. Begynner å bli litt slitene nå så håper at rutinene virkelig fester seg snart! men om ikke annet, så får vi jo stortsett hentet oss inn mellom våkenettene^^ nydelig tulle dere har fått foresten=)

Skriv en ny kommentar

hits