Helsesøster med jenta mi

Hei.

Er så sliten etter dagen. Møtte opp hos helsesøster klokka halv 10 i dag tidlig.
Veldig koselig helsesøster som jeg likte ganske godt. Hun virka også veldig positiv og sa bare positive ting med mirabell. Hun var flink til og følge med og veldig flink til og spise fikk jeg beskjed om. Første hun sa når jeg tok av henne klærne for å veie henne "se der ja, ordentlig valker" hehe. Hun sa det på en positiv måte da. Og hun legger på seg riktig og det er ikke snakk om noe "overvekt" på henne. hun sa hun hadde sett større babyer :) haha.

Fikk også beskjed om at jeg ikke trengte og bruke smokk hvis jeg ikke ville selv, og hvis hun ikke vil.
Har hatt litt problemer med hva jeg skal gjøre, for legen forteller meg at jeg ikke skal gi opp med og gi henne smokk for det gjør henne rolig osv. Mens helsesøster sa at hvis hun ikke vil ha, så vil hun ikke, kan hende det endrer seg jo eldre hun blir. Også kunne det kanskje være en fordel at hun ikke liker det, for mange barn sovner med smokken og når den detter ut på natta så våkner de av det og begynner og gråte og da må man opp og sette den i igjen. Men jeg syns ikke hun trenger det hvis ikke hun vil selv, hun er jo veldig rolig jente når hun har fått mat og kos og sånn. Ser ikke ut som hun har sånn veldig stort suttebehov annet enn når hun vil ha pupp.

Men hun var veldig fornøyd med jenta mi og hun hadde lagt på seg litt så nå veier hun 5543 gram. forrige gang veide hun 5115 og det var forrige tirsdag eller torsdag, husker ikke. hehe.
Spørte henne også om elektriske pumper, men de lånte ikke ut det. hun sa jeg skulle gå på apoteket eller sjekke på babyshop ? Noen som vet noe om de har ?
Nå skal vi bare kose oss resten av kvelden.

Blogges ;*

6 kommentarer

Mariell

22.jul.2010 kl.17:49
Hørtes bar ut, fin blogg ;)

Renate

22.jul.2010 kl.18:04
åå, søt unge :)!

Kjempe fin blogg!

♥ Lizbeth Osnes

22.jul.2010 kl.18:11
Nåååwwww, så nydelig hun er :D Du er så heldig!

JULIE

22.jul.2010 kl.18:44
nei :)
Nydelig ho er :)

Malene - mamma til Iselilja

22.jul.2010 kl.19:26
Boots apotek har Avent brystpumpe (elektrisk og manuell)

Og så har de Madela Swing og de andre.

=)

Skriv en ny kommentar

hits