Fine stellevesker

Nå har jeg endelig fått bestilt meg ny stelleveske. Og jeg liker den veldig godt. Litt dyr, men det som er bra med den er at jeg kan bruke den til andre ting når jeg ikke trenger den til mirabell lenger. også passer den jo veldig fint til den brune vogna hennes :)Gaia og Ko er et Dansk merke som lager utstyr og klær til barn.  Tingene deres er ikke bare lekre men de har alle multifunksjoner som ingen andre produsenter har.  Feks. så er den ene stylen av stellevesker laget slik at  etter endt bleie periode kan den brukes som PC bag.  Pappaene har fått utvidet permisjon og ikke alle synes det er stas med rosa blomstrete stellevesker.  Gaia og Ko har kul design som både mamma og pappa liker.
Stelleveskene er laget for ammetåka og distree pappaer.  Hver ting har sin plass.  Dete er egen våtsone for klær med gulp og annet luktende saker...Det er 2  termosoner som holder temperaturen på melken.  Veskene har egne stellemapper og bokser for våtservietter.  Det er lommer for mobil og egen kabinhake for nøkler.

Sist og ikke minst.  Gaia og Ko er utrolig god i kvaliteten.  Det er ting man får glede av lenge og de er verdt investeringen

Kjøpte den på megogmagen.no


Hva syns du ?

5 kommentarer

<3Silje

25.jul.2010 kl.13:41
fin! :)

Camilla Madelen -Made in heaven.

25.jul.2010 kl.13:43
den var søt :)

Angelika Andersen

25.jul.2010 kl.14:19
Den var fin :)!

Selv har jeg en Storksak Elisabeth stelleveske ^^ Veldig fornøyd!

Kine Madeleine

25.jul.2010 kl.14:34
Den var jo faktisk kul også (:

Mia

25.jul.2010 kl.14:42
stilig:)

Skriv en ny kommentar

hits